Onze speerpunten


1. Onderscheidende lesmethodiek door jarenlange ervaring

2. Uniek naslagwerk

3. Stimulering van kennisopname door hierop ingerichte lesomgeving

4. Maatwerkbegeleiding in voor- en natrajectOver ons


Onze medewerkers zijn ervaren professionals als het gaat om veilig werken en veiligheidscultuur.

In de afgelopen vijfentwintig jaar hebben wij ons expertise opgebouwd door ons te bekwamen in de verschillende processen en taken. Hierdoor blijven adviezen niet beperkt tot de theorie maar weten wij voor veel vraagstukken een concrete oplossing te bieden.


Als opleiders/ontwikkelaars kunnen wij de theoretische "droge" lesstof inkleuren met voorbeelden uit de praktijk. Hierdoor komt de lesstof dichter bij de deelnemer te staan. Onze lesmethoden bieden voldoende ruimte om iedere deelnemer op de juiste wijze te begeleiden. Om deze reden werken wij met een beperkte groepsgrootte.


Sinds 2005 hebben wij continu gewerkt aan de verbetering van onze lesmethodieken. Hierdoor hebben wij een unieke formule ontwikkeld waardoor de lesstof spelenderwijs wordt opgenomen .

Wij onderscheiden ons verder door het gebruik van tekstloze presentaties waardoor gericht kan worden onderwezen.

Als aanvulling op de lesstof ontvangen de deelnemers het naslagwerk "spoorspecifieke risico's" waarin de taken en verantwoordelijkheden van de veiligheidsorganisatie, maar ook techniek, regelgeving en leiderschap uitgebreid behandeld worden.


Ons smartboard vormt de brug tussen beproefde en innovatieve opleidingsmethoden. Een techniek die wij de afgelopen jaren hebben verfijnd. Belangrijk, want aan het einde van de lesdag ontvangen de deelnemers de gemaakte notities per email.


Het vernieuwde leslokaal is zodanig ingericht dat de kennisopname gestimuleerd wordt door het gebruik van onder andere de juiste kleurstelling, opstelling van het interieur en de aanwezigheid van voldoende daglicht en groen.


ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN


zijn gedeponeerd bij de Kamer Van Koophandel. 

Op verzoek sturen wij u een afschrift

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

EEN GEBALANCEERDE LUNCH


wordt verzorgt door "Het Maarsbergse Schuurtje"